Categorieën
Nieuws

Annuleren lessen 7 december

Alle lessen voor 7 december komen te vervallen. Houdt de website en mail in de gaten voor meer updates.

Categorieën
Nieuws

Lesaanbod tijdens avondsluiting

Op 26 november heeft het kabinet strengere coronamaatregelen aangekondigd. Deze maatregelen gaan vanaf 28 november in. De belangrijkste regel is dat tussen 17:00u en 5:00u een algemene sluiting geldt voor bijvoorbeeld sportlocaties binnen en buiten. In overleg met onze trainer Martin en de beheerder van onze locatie hebben we gezocht naar mogelijke oplossingen. In dit bericht leest u daar meer over. 

Lesaanbod 

Door de algemene sluiting komen alle lessen voor de senioren (Jiu-Jitsu en Karate) de komende periode te vervallen. 

Voor de jeugd (tot 13 jaar) hebben we een oplossing kunnen vinden. Daarbij moeten we rekening houden met de verschillende schooltijden en het feit dat we uiterlijk om 17:00u de locatie moeten verlaten. De groepen zoals ze waren laten we los (Tuimels, Judo 1 en Judo 2). We kunnen de volgende lessen vanaf dinsdag 30 november aanbieden: 

 • Groep 1) van 14:50u tot 15:40u voor alle kinderen van de Martin Luther King school en Wereldkidz Kievit 
 • Groep 2) van 15:50u tot 16:40u voor alle kinderen van de School met de Bijbel. 
  Kinderen van scholen buiten Maartensdijk kunnen aanschuiven op het voor hun best passende tijdstip van groep 1) of 2). 

Zoals u misschien wel weet is publiek bij de lessen volgens de regels van de overheid niet toegestaan. Uw kunt uw kind gewoon brengen en halen. Let daarbij op dat het dragen van een mondkapje in de Vierstee verplicht is. 

Examens

Op 14 december stonden de examens voor de jeugdleden gepland. Deze worden uitgesteld naar een later geschikt moment. 

Afmelden

Wij hopen dat we op deze manier in ieder geval de kinderen kunnen laten sporten. Wij vragen u dringend om daarbij de indeling naar scholen te volgen en de basisregels te blijven toepassen. Is uw kind verkouden, heeft het andere covid gerelateerde klachten of twijfelt u, laat uw kind dan niet naar de les komen. 

Meld uw kind af via het formulier op deze site als het niet naar de les komt.  

Voor meer informatie kunt u kijken op www.rijksoverheid.nlwww.rivm.nlwww.jbn.nl en www.debilt.nl/coronavirus-1/sport.  

Met sportieve groet,              

Het bestuur van JUDOKAN  

https://mailchi.mp/a30923f02328/judokan-update-covid-update-2-november-2021

Categorieën
Nieuws

Examendag

Eindelijk weer examen dag bij Judokan Maartensdijk!
Categorieën
Nieuws

Het JBN Zomerboek 2021 is uit!

Voor alle jeugdige budoka’s heeft Judo Bond Nederland een speciaal zomerboek ontwikkeld. Een boek vol puzzels, kleurplaten, spelletjes en meer. Zo kom je de zomervakantie die ook volledig in het teken van de Olympische Spelen in Tokio staat wel door. Print het zomerboek snel uit en speel mee!

Dit en nog veel meer vind je in het JBN Zomerboek

 • Kleurplaten
 • Vriendenboekje
 • Woordzoeker
 • Knip en plak poster van Judo TeamNL

Via onderstaande button is het JBN Zomerboek 2021 voor iedereen toegankelijk. Print het boek uit en speel de spelletjes, los de puzzels op en voltooi de opdrachten. Ook zijn er een paar leuke prijzen te winnen.

Categorieën
Nieuws

Judokan draait weer

Van de allerjongste judokatjes tot de volwassen karateka’s en de jiujitsuka’s; alles en iedereen was weer van de partij en genoot met volle teugen. Ook na afloop bij Gerrit aan de bar in de heropende Vierstee in Maartensdijk was het weer als van ouds.

Judokan draait weer (vierklank.nl)

Categorieën
Nieuws

Fijne feestdagen & een sportief en gezond 2021!

Categorieën
Nieuws

Corona Update December

Zoals u via het nieuws heeft gehoord, heeft het kabinet maandag 14 december ter bestrijding van het coronavirus een ‘gehele lockdown’ aangekondigd vanaf dinsdag 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021. Dat betekent bijvoorbeeld dat onze sportlocatie, De Vierstee, dicht moet.

Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag informeren wat dat voor ons inhoudt.

Examen

De geplande examens van 15 december voor de jeugd kunnen helaas niet doorgaan. Als we weer trainingen mogen en kunnen verzorgen, dan plannen we een nieuw examenmoment.

Lessen

Judokan zal helaas geen lessen tot in ieder geval 19 januari kunnen verzorgen. We houden de berichtgevingen over de lockdown nauwlettend in de gaten. Zodra we weer mogen en kunnen trainen wordt u met een nieuwsbrief geïnformeerd.

We zullen weer een nieuwsbrief sturen zodra er voor onze Vereniging Judokan relevante informatie is. Voor meer informatie kunt u kijken op www.rivm.nl of www.Rijksoverheid.nl.

Met sportieve groet,

Het bestuur van JUDOKAN

Categorieën
Nieuws

Download nu het JBN Winterboek 2020

Voor alle jeugdige budoka’s heeft Judo Bond Nederland een speciaal winterboek ontwikkeld. Een boek vol puzzels, kleurplaten, spelletjes en meer. Zo kom je de kerstvakantie wel door. Print hem nu snel uit en speel mee!

Via onderstaande button is het JBN Winterboek 2020 voor iedereen toegankelijk. Print het boek uit en speel de spelletjes, los de puzzels op en voltooi de opdrachten. Ook zijn er een paar leuke prijzen te winnen door de kleurplaat in te kleuren en/of de woordzoeker op te lossen.

 • Kleurplaten
 • Budo ganzenbord
 • Zoek de verschillen
 • Woordzoeker
 • Ontbijten als Michael Korrel

Dit en nog veel meer vind je in het JBN winterboek. Download nu snel jouw eigen exemplaar.

Categorieën
Nieuws

Online quiz door Natascha Ausma en Hilde Jager

Op maandag 21 december om 19.30 uur zorgen TeamNL judoka’s Natascha Ausma en Hilde Jager voor top entertainment. Zij gaan namelijk een online quiz presenteren bij Judo Bond Nederland. Een ideale kans om te laten zien hoeveel kennis jij over de verschillende disciplines, de JBN, Olympische Spelen, TeamNL en nog veel meer budo gerelateerde onderwerpen hebt. De online quiz is voor iedereen gratis te kijken en te spelen en bestaat uit verschillende categorieën. Uiteraard kunnen er ook mooie prijzen gewonnen worden. Noteer maandag 21 december alvast in je agenda en blijf de kanalen van JBN volgen m.b.t updates over de leukste quiz voor budoliefhebbers in heel Nederland. Klik hier om Microsoft Teams alvast te downloaden.

Staat 21 december al vrij in jouw agenda?

Categorieën
Nieuws

Sjors Sportief

Ook dit jaar doen we weer mee met Sjors Sportief! Sjors Sportief is een initiatief om op een makkelijke en leuke manier kennis te maken met diverse sporten.

Inschrijven kan via de site van Sjors Sportief. We hopen je te kunnen verwelkomen op onze sportieve vereniging!