Op 26 november heeft het kabinet strengere coronamaatregelen aangekondigd. Deze maatregelen gaan vanaf 28 november in. De belangrijkste regel is dat tussen 17:00u en 5:00u een algemene sluiting geldt voor bijvoorbeeld sportlocaties binnen en buiten. In overleg met onze trainer Martin en de beheerder van onze locatie hebben we gezocht naar mogelijke oplossingen. In dit bericht leest u daar meer over. 

Lesaanbod 

Door de algemene sluiting komen alle lessen voor de senioren (Jiu-Jitsu en Karate) de komende periode te vervallen. 

Voor de jeugd (tot 13 jaar) hebben we een oplossing kunnen vinden. Daarbij moeten we rekening houden met de verschillende schooltijden en het feit dat we uiterlijk om 17:00u de locatie moeten verlaten. De groepen zoals ze waren laten we los (Tuimels, Judo 1 en Judo 2). We kunnen de volgende lessen vanaf dinsdag 30 november aanbieden: 

Zoals u misschien wel weet is publiek bij de lessen volgens de regels van de overheid niet toegestaan. Uw kunt uw kind gewoon brengen en halen. Let daarbij op dat het dragen van een mondkapje in de Vierstee verplicht is. 

Examens

Op 14 december stonden de examens voor de jeugdleden gepland. Deze worden uitgesteld naar een later geschikt moment. 

Afmelden

Wij hopen dat we op deze manier in ieder geval de kinderen kunnen laten sporten. Wij vragen u dringend om daarbij de indeling naar scholen te volgen en de basisregels te blijven toepassen. Is uw kind verkouden, heeft het andere covid gerelateerde klachten of twijfelt u, laat uw kind dan niet naar de les komen. 

Meld uw kind af via het formulier op deze site als het niet naar de les komt.  

Voor meer informatie kunt u kijken op www.rijksoverheid.nlwww.rivm.nlwww.jbn.nl en www.debilt.nl/coronavirus-1/sport.  

Met sportieve groet,              

Het bestuur van JUDOKAN  

https://mailchi.mp/a30923f02328/judokan-update-covid-update-2-november-2021